Назад

THE
NEW RAW

The New Raw е студио за изследователска дейност и дизайн, базирано в Ротердам и основано през 2015 г. от архитектите Панос Сакас и Фотейни Сетаки с мисията да вдъхва нов живот на отпадъчните материали през дизайн, роботи и творчество. Студиото работи в посока кръгова икономика и укрепване на местното производство чрез отворен подход, базиран на изследвания на материалите, цифров дизайн и производство. The New Raw разработва все повече обекти, следващи идеята за устойчиво използване на пластмасата с положително екологично и обществено въздействие.

The New Raw работи с организации и институции като Амстердамския метрополитен, Технологичния университет в Делфт, Дизайн института в Хонконг, град Амстердам, компанията за енергийни отпадъци AEB Амстердам и други. Работата им е представяна в различни музеи, галерии и локации за дизайн, включително Московския музей за дизайн, музея за съвременно изкуство De Domijnen, Фондация Cosmo Caixa, културния център „Онасис“ (Атина), Фондация Telefonica (Мадрид) и др. Награди: Dezeen Design (2021), Ханс Зауер (2021), RoPlastic Prize за индустриален дизайн (2020) и Kaldewei Future (2020).

В рамките на симпозиума МЕЛБА ви представяме Панос Сакас, основател и главен дизайнер на The New Raw.

*Симпозиумът на МЕЛБА представя Панос Сакас, основател и главен дизайнер на The New Raw, благодарение на подкрепата на B2N.

Мелба Симпозиум

БИЛЕТ
НА ЖИВО

Редовен 90 лв
от 16.10.2023 г.

ОНЛАЙН
БИЛЕТ

*При покупка от 5 билета и повече се свържете с нас за групова отстъпка от 10%.

Събота, 4 ноември, 2023 г.