Начало

Иван
Пръмов

(осветление)

Бонана

(метал и тапицерия, Петрич)

Иван Пръмов е продуктов дизайнер с разпознаваем иновативен почерк в създаването на осветителни обекти и мебели за интериорни пространства. Той притежава богат опит в работата с производители от различни сфери на леката промишленост. Освен с проектирането на нови колекции осветителни тела, Иван се занимава с цялостни концепции за осветление на интериори от различни мащаби. 

Иван е изключителен специалист в своята област и впечатлява със своята прецизност и взискателност към всеки един аспект при търсенето и намирането на дизайнерски решения. Комбинацията от мащаб, материали, цветове и безкомпромисно техническо изпълнение се сливат в едно и се превръщат в емоционално въздействащо пространство или обект. 

Партньор на Иван Пръмов в настоящия проект е фирма Бонана. Компанията е основана през 1995 г. в град Петрич и е специализирана в производството на мебели от метал, шперплат и тапицерия. Като дългогодишен доставчик на IKEA, тя има разработена опитна инфраструктура за производство на продукти с международен стандарт за качество и е утвърдила позицията си като надежден партньор на световния пазар. При срещата си с екипа на компанията Иван остава впечатлен от желанието на всеки от екипа да се включи със своя опит в създаването на нов продукт. Освен възможност за лична интерпретация и персонализация, обектът разказва и историята на пътя, който е извървяла самата компания, започвайки от производството на една единствена лампа и достигайки до създаването на гъвкава единица за разработване на нови модели и производство с капацитет до 50 000 броя на месец. В центъра на чието постижение стоят колективните усилия на отделния човек с неговите умения и движеща сила, излъчваща светлина.

© Михаил Новаков

Мелба Симпозиум

БИЛЕТ
НА ЖИВО

Редовен 90 лв
от 16.10.2023 г.

ОНЛАЙН
БИЛЕТ

*При покупка от 5 билета и повече се свържете с нас за групова отстъпка от 10%.

Събота, 4 ноември, 2023 г.