Назад

Гонсало
Ереро
Деликадо

Гонсало Ереро Деликадо е куратор, преподавател и архитект, базиран в Лондон. Работи в пресечната точка между дизайн, изкуство и технологии, изследвайки тяхната свързаност с екологията и цифровата култура. Повече от 15 години предлага кураторски и креативни решения и дизайн стратегии на водещи културни организации по света.

Ръководи Световната среща на върха EcoCity 2023, първата и най-дългогодишна глобална конференция за екология и градове, провеждана в Лондон. През 2022 г. с изложбата на Гонсало Tomowrrow Today се открива Музеят на бъдещето в Дубай. Портфолиото му включва проекти за: Фондация Мис ван дер Рое, Музея Виктория и Албърт, Центъра Барбикан, Тейт Модърн, галериите Сърпънтайн и университета Голдсмитс. Гонсало Деликадо е съавтор на две книги: „Разговори за планетата в състояние на извънредно положение“ (RA, 2019) и „Страх и любов: Реакции към един комплексен свят“ (Phaidon, 2016).

Активно участва в международни форуми като лектор и модератор. Изнася лекции към водещи университети, музеи и организации, включително Харвардския университет, Швейцарския федерален технологичен институт в Цюрих, Архитектурното училище Бартлет, Тейт, Барбикан, Лондонското биенале за дизайн и галерия Whitechapel.

*Симпозиумът на МЕЛБА представя Гонсало Eреро Деликадо благодарение на подкрепата на Fashion Days.

Мелба Симпозиум

БИЛЕТ
НА ЖИВО

Редовен 90 лв
от 16.10.2023 г.

ОНЛАЙН
БИЛЕТ

*При покупка от 5 билета и повече се свържете с нас за групова отстъпка от 10%.

Събота, 4 ноември, 2023 г.